Τρόποι Αποστολής


Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος

Για παραγγελία μεγαλύτερη των 50 € δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα μεταφορικά.


ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΕΔΡΕΣ ΔΗΜΩΝ

Τα προϊόντα με σήμανση "άμεσα διαθέσιμο" αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ανεξάρτητα το μέγεθος και το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2,5€ (πλέον ΦΠΑ) για βάρος μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 0.90 (πλέον ΦΠΑ) . Το κόστος αντικαταβολής είναι στα 1,60€ (πλέον ΦΠΑ).

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.


Περιοχές εκτός κέντρου του Δήμου

Ανεξάρτητα από το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή χρεώνετε επιπλέον 3 € (πλέον ΦΠΑ).. Το κόστος αντικαταβολής είναι στα 3€ (πλέον ΦΠΑ).


Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.


«Για παραγγελίες άνω των 500€ , χωρίς την χρήση του τρόπου πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από το eshop μας , μπορείτε να πληρώσετε μόνο με: Τραπεζική κατάθεση , ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στα γραφεία της SPEEDEX όπου θα παραλάβετε την παραγγελία σας. »

 

*(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.)